Καμπάλα - Εισαγωγή & Κατανόηση

Καμπάλα – Εισαγωγή & Κατανόηση: ο κόσμος της Καμπάλα είναι ένας άγνωστος για τους αρχάριους κόσμος, γεμάτος ορολογίες και νοήματα, σχήματα και γράμματα χωρίς κάποιο νόημα. Μέσα σε 6 μαθήματα με πολλές σημειώσεις, ο μαθητής έρχεται να αποκωδικοποιήσει και να μπορέσει να κατανοήσει τις βασικές αρχές του δαιδαλώδους παζλ που λέγεται Καμπάλα.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται online μέσω της πλατφόρμας μας στο Zoom και θα λάβεις σχετικό e-mail για την εγγραφή σου.

Το πρόγραμμα μαθημάτων:

  • Μάθημα 1ο  – Εισαγωγή στους Κόσμους της Καμπαλιστικής Θεώρησης
  • Μάθημα 2ο – Το Δέντρο της Ζωής
  • Μάθημα 3ο – Αντιστοιχίες των Σεφιρόθ / Ανάλυση των Μαλκούτ και Γεσόντ
  • Μάθημα 4ο – Ανάλυση των Χοντ & Νετζά(χ)
  • Μάθημα 5ο – Ανάλυση των Τιφαρέτ, Γκεμπουρά & Χέσεντ
  • Μάθημα 6ο – Ανάλυση των Μπινά, Τσόκμα & Κέτερ

Τα μαθήματα είναι προγραμματισμένα για Τετάρτες και η ώρα διεξαγωγής είναι: 19:00-21:00. Κατά την διάρκεια του μαθήματος μέσα από την συζήτηση και την ανάπτυξη αποριών και απαντήσεων έχουμε την δυνατότητα να αναλύσουμε την εκάστοτε θεματική κάθε μαθήματος.

Με την ολοκλήρωση του Σεμιναρίου ακολουθούν 2 ακόμα συναντήσεις για απορίες εφ’ όλης της ύλης και εξέταση για όσους επιθυμούν να προχωρήσουν στα Σεμινάρια Πρακτικής Καμπάλα.

Στο τέλος κάθε μαθήματος, λαμβάνεις το βιντεοσκοπημένο μάθημα καθώς επίσης και έγγραφο με την θεωρία του μαθήματος για εκτενέστερη μελέτη.

Προτεινόμενη Συμμετοχή ανά μάθημα: €50

Τα εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου Φίλων του Φιλοσοφικού Πνεύματος του Όφιου Ερμή έχουν έκπτωση 20%

Τα τμήματα της Εαρινής Περιόδου ξεκινάνε την 2η βδομάδα του Ιουνίου, μετά την αποστολή της αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι λαμβάνουν αναλυτικά τις ημερομηνίες. Και επειδή τίποτα δεν είναι γραμμένο σε λίθους, οποιαδήποτε αλλαγή στο πρόγραμμα μπορεί να γίνει εφόσον συμφωνούν όλοι οι συμμετέχοντες για την καλύτερη διεξαγωγή και διευκόλυνση όλων.

Kabbalah